Sisteme de pompare

Odata finalizat forajul, firma noastra are posibilitatea sa va ofere si solutia adecvata pentru pomparea apei. Echipele noastre de instalatori, special calificati in acest domeniu, va pot ajuta la montarea unui sistem de pompare, care uneori se poate ridica la acelasi cost ca al putului forat. Avem parteneriate cu cei mai importanti producatori de pompe submersibile, cum ar fi Grundfos si Pedrollo, insa clientul are posibilitatea de a alege o alta varianta convenabila lui. De asemenea, oferim garantie de 2 ani pompelor noastre, pentru conditii normale de exploatare.

Putem oferii solutii de pompare pentru alimentarea cu apa a gospodariilor, alimentarea cu apa a zonelor industriale, alimentarea cu apa a localitatilor, pentru grupurile de incendiu, irigatii de gazon la locuinte rezidentiale, pentru irigatii industriale, agricole, etc.

Din ce este compus un sistem de pompare?

Un sistem de pompare este compus din: pompa submersibila, vas presiune, cablu electric, sfoara de ancorare, izolatori impermeabili, polietilena, capac sanitar,presostat, manometru, fitinguri, camin de vizitare, tablou electric.

Pretul

Pretul unei astfel de lucrari, este determinat de pompa submersibila introdusa in foraj. In functie de puterea acesteia, sistemul de pompare va fi alcatuit din diverse materiale, compatibile cu pompa. Pretul unei pompe Pedrollo porneste de la 1500 lei si poate ajunge pana la 15000 lei.

De ce noi?

In general este bine ca fiecare client sa aleaga “pachetul complet” al unui foraj de apa. In urma acestei decizii, nu doar oferta de pret va fi mai avantajoasa ci si calitatea lucrarii. Astfel, se vor evita viitoare neplaceri intre executanti. De asemenea, faptul ca zilnic executam astfel de lucrari, demonstreaza ca putem fi o solutie avantajoasa pentru dumneavoastra, privind raportul calitate-pret.

Firma noastra nu raspunde de calitatea apei din punct de vedere chimic sau bacteriologic. Putem analiza probele de apa pentru dumneavoastra, insa in cazul in care doriti sa remediati problema, va putem oferii solutia unui sistem de tratare a apei prin unul dintre partenerii nostrii.