Firma noastra, are un parc de utilaje, compus atat din echipamente de mici dimensiuni, destinate forajelor cu diametre si adancimi medii, in special gandite pentru forarea in zonele rezidentiale, cat si utilaje de dimensiuni medii si mari, utilizate in special pentru deservirea persoanelor juridice si a consiliilor locale. Parcul nostru auto si de utilaje, este compus din 14 utilaje de forat, 10 compresoare,  doua generatoare de 40 kw, 17 autoturisme, 9 autoutilitare, un buldoexcavator si un hiab. Intretinerea acestora se face periodic, atat in atelierul propriu cu oameni calificati, cat si in service-urile contractate de noi. 

Fraste FS250

Instalatie de forat italiana antrenata cu motoare diesel, carosata pe un autocamion IVECO,  tractiune 6×6, foarte mobile si puternica. Cu acest tip de utilaj se pot executa foraje in soluri moi, medii, tari si foarte tari, pana la o adancime de 350 m,  iar tubarea se poate realiza cu tubulatura PVC cu diametre intre 90 – 400 mm.

Agbo G200

Instalatie de forat germana, carosata pe un autocamion Mercedes cu tractiune 4×4, performanta, complexa si rapida atat in deplasare cat si in realizarea lucrarilor, avand posibilitatea de a se deplasa oriunde in tara. Are in dotare un compresor Atlas Copco, cu un debit de aer de 27mc/h si o presiune de 25 bari, util in realizarea forajelor cu ciocan de fund. Foreaza pana la 300 m, in orice tip de sol.

Atego F7

Instalatie de forat antrenata cu motoare diesel DEUTZ , carosata pe un autocamion Mercedes Atego 4×2. Cu acest tip de utilaj se pot executa foraje in soluri moi, medii , tari si foarte tari, pana la o adancime de 300 m, iar tubarea se poate realiza cu tubulatura PVC cu diametre intre 90 – 250 mm.

Deutz F6

Este o instalatie puternica cu un gabarit redus ,echipata si cu un compresor pentru denisipari. Se poate manevra usor in curtile cu spatiu limitat. Cu acest tip de utilaj se pot executa  foraje in soluri moi si cu o duritate medie  (argile, nisipuri,pietrisuri,  calcare, marne ). Adancimea la care se poate fora este de 200 m, atat pentru forajele de apa cat si pentru forajele de geotermie,  iar diametrul coloanei PVC pentru tubarea forajelor pentru apa poate fi intre 90mm si 225mm.

Gaz F5

Instalatie de forat antrenata cu motoare diesel, carosata pe un autocamion de tip GAZ, cu un gabarit mediu ( 4m lungime x 2m latime ), cu un consum redus de combustibil. Cu acest tip de utilaj se pot executa foraje in soluri moi, medii si putin tari, pana la o adancime de 250 m,  iar tubarea se poate realiza cu tubulatura PVC cu diametre intre 90 – 250 mm.

Gaz F4

Acest tip de instalatie de forat are avantajul unor cheltuieli reduse in exploatare datorita antrenarii cu motoare electrice. poate executa foraje in soluri moi, medii sau medii-tari (calcare, marne, gresii). Adancimea la care se poate fora este de 250m, atat pentru forajele de apa cat si pentru colectorii pompelor de caldura,  iar diametrul coloanei PVC pentru tubarea puturilor de apa poate ajunge la 225mm.

Instalatie F3

Instalatie ce are avantajul accesului in locuri inguste. Fiind o instalatie de foraj carosata pe o platforma cu doua axe, se poate manevra usor in curtile cu spatiu limitat. Cu acest tip de utilaj se pot executa  foraje in soluri cu o duritate mica si medie (argile, nisipuri,pietrisuri,  calcare, marne ). Adancimea la care se poate fora este de 200 m, atat pentru forajele de apa cat si pentru forajele de geotermie,  iar diametrul coloanei PVC pentru tubarea forajelor pentru apa poate ajunge la 200mm.

Instalatie F2

Avand o antrenare electrica, utilajul are un consum redus si acces in locuri inguste ( 1,60m ). Poate executa foraje in soluri moi sau duritate medie ( pietrisuri, calcare ). Adancimea la care se poate fora este de 180m, atat pentru forajele de apa cat si pentru colectorii pompelor de caldura,  iar diametrul coloanei PVC pentru tubarea forajelor poate ajunge la 160mm.

Instalatie F1

Un echipament ce poate fi conectat la o sursa de energie electrica 380V. Executarea forarii cu un utilaj electric duce la scaderea costurilor cu aproximativ 10%. Se pot realiza foraje de pana la 150 m, finalizate cu o tubulatura de pana la 160 mm.